...

Mr Digital Nomad

Blog / Latest News

Jom Belajar Jana 5 Angka Sebulan Dengan Bisnes Burger

Panduan Bisnes Burger shahrulikhwan.com - cover1

Mulakan Perniagaan Burger Anda Secara Part Time Atau Sepenuh Masa Hari Ini!

Panduan Bisnes Burger shahrulikhwan.com - cover1
E-Book Panduan Bisnes Burger

Inilah salah-satu perniagaan yang tidak memerlukan modal besar,  tak memerlukan kepakaran yang tinggi serta tidak akan mengganggu waktu bekerja sepenuh-masa anda jika anda seorang pekerja makan gaji di sektor Kerajaan atau Swasta.

Amat sesuai dilakukan oleh anak muda mahupun bapa muda!.. 🙂

Sebelum kita pergi lebih mendalam, mari saya kongsikan bersama anda serba-sedikit info secara amnya mengenai ebook Bisnes Burger ini …

Ebook Panduan Bisnes Burger ini ditulis oleh saya sendiri khusus untuk mereka yang baru ingin bermula atau telahpun memulakan perniagaan menjual burger berdasarkan konsep stall di tepian jalan

Satu ‘Blueprint’ bagaimana anda mampu mencapai matlamat sasaran jualan 5 angka sebulan dengan bisnes burger walaupun di jalanan!

Aspek yang dikupas dalam e-book ini meliputi produk, pemasaran, pengurusan, operasi serta khidmat pelanggan untuk bisnes burger yang mampu berkembang dan berdaya maju

Amat sesuai untuk anda yang merupakan Usahawan Makanan Sepenuh-Masa ataupun mereka yang tercari-cari peluang menjana pendapatan tambahan disamping kerja Sepenuh-Masa mereka 

Pasti Anda Mula Tertanya-Tanya Berapakah Pelaburan Untuk Memiliki Ilmu Yang Cukup Penting Ini Dalam Memulakan Bisnes Burger Yang Lumayan Lagi Menguntungkan?

Biar saya berterus-terang sahaja dengan anda …

Nilai sebenar segala maklumat yang bakal saya bongkarkan dalam ebook Bisnes Burger ini bukan sebarangan murah harganya.

Ianya adalah hasil daripada pengalaman, real-life PROVEN saya sendiri dan apa yang saya sendiri sampaikan kepada anak-anak didik bakal usahawan makanan saya selama ini.

Memang telah terbukti ianya mampu memberikan anda pulangan yang lumayan dalam perniagaan berasaskan makanan burger jika anda ikutinya satu-persatu, langkah-demi-langkah.

Anda kini tak perlu dah nak lalui pengalaman pahit-getir, kesusahan dan habiskan beribu-ribu Ringgit untuk keluarkan modal yang anda sendiri tidak tahu adakah anda laburkan pada tempat dan perkara yang betul atau tidak dalam perniagaan burger.

Jika saya letakkan nilai harga ebook ini RM250 pun ianya masih lagi murah berbanding nilai dan pulangan yang bakal anda perolehi.

Tapi untuk anda saya berikan harga mampu milik sahaja iaitu pelaburan kecil anda hanyalah RM250 RM60 SAHAJA!

Ya, memang RM60 sahaja harga ebook ini!.

Sungguh mampu-milik & berbaloi jika nak dibandingkan dengan potensi pulangan yang bakal anda perolehi daripada perniagaan burger TANPA perlu buka kedai atau kilang sekalipun!

Anda tidak perlu lagi melalui Trial-And-Error, habiskan masa dan habiskan wang yang belum tentu ada pulangan positif atau tidak.

Semua ‘short-cut’ dalam bisnes burger telah saya bongkarkan dalam ebook ini.

Oooops…Nanti Dulu, Jangan Buat Tempahan Lagi. Ada Satu Tawaran Pemberian Bonus PERCUMA Untuk Anda!

Ya, jangan buat tempahan lagi. Di sini saya ada satu tawaran Bonus Tambahan hebat khas untuk anda.

Jika anda lakukan tempahan dalam tempoh 24 jam ini, saya akan berikan anda 2 Bonus Super-Hebat ini yang tinggi nilainya secara PERCUMA sahaja!

Ianya akan menjadi nilai-tambah kepada ilmu yang bakal anda perolehi melalui ebook utama Bisnes Burger berharga RM60 tadi.

Berikut adalah bonus-bonus yang akan diberikan secara PERCUMA tersebut kepada anda …

Bisnes Burger shahrulikhwan.com - cover2

BONUS #1: Manuskrip Panduan Membina Stall Burger (Bernilai RM47)

Laporan manuskrip ini akan mendedahkan kepada anda teknik mudah mensistemkan perniagaan burger anda.

Anda akan ditunjuk dengan jelas dan terperinci lengkap bergambarajah bagaimana untuk anda bina dan setup kan stall burger anda yang bukan sahaja mampu ‘memukau’ prospek anda untuk hadir, tapi akan menjadikan perniagaan burger anda menjadi lebih sistematik.

Bisnes Burger shahrulikhwan.com - cover3

BONUS #2: Manuskrip Rahsia Patty Burger Power (Bernilai RM67)

Manuskrip ini sahaja boleh mencecahan ribuan Ringgit nilainya. Inilah dia secret recipe yang akan membongkarkan kepada anda rahsia resepi untuk hasilkan patty burger yang Super-Duper-Sedap!

Anda akan didedahkan untuk hasilkan sendiri patty burger daging, ayam dan kambing hanya di rumah untuk lebih menjimatkan kos anda. Ramai peniaga dan usahawan burger akan marah pada saya kerana bongkarkan resepi ini kepada anda!

Panduan Bisnes Burger + 2 Bonus

RM60

Klik Gambar Dibawah Untuk Tempahan!!

Bisnes Burger shahrulikhwan.com - cover4

Home

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.